Om oss

Elite Hockey Camp Sweden.

Vi startade igång vår verksamhet 2014 i Oskarshamn. Där har vi varit i 3 år och bedrivit camper. Sommaren 2017 flyttade vi allt ner till Malmö Isstadion. Första året var en lyckad sommar med massa nya deltagare som valde att besöka oss för att det nu blivit lite smidigare att ta sig till campen i Malmö. Under 2016 startade vi ihop med GoalieSam att planera NHA (NordicHockeyAcademy) som är en academy för gymnasie elever i Norge som sjösattes under säsongen 2017/2018 och löper fullt i Skien, Norge idag. Vi har i samband med detta tagit beslutet att köra camperna framåt i just Skien då vi känner till anläggning gott och vi kan ge våra elever full stöd på alla fronter. Så framåt kommer vi ingå i NHA conceptet och driva deras camper.  Vi har spelare från 16 olika nationer och det är vi riktigt stolta över. Vi jobbar hårt med att utveckla oss för att vi skall vara med och vara ledande inom hockeyn. Vi har idag samarbete med GoalieSam, GladerPowerskating och JT Physical. Allt för att vi skall ligga i framkant i alla olika moment. GladerPowerskating knöt vi ihop oss med för 2015 år sen och det är vi mycket glada för då vi anser att Niclas är Svergies bästa skridskoinstruktör så det samarbetet kommer leva vidare länge. JT Physical ( Johan Törnkvist ) är vår gym/fystränare som idag driver egna gym i Jönköpings området. Johan älskar ishockey och är väldigt intresserad av att utveckla våra spelare inom hockeyfys. 

Elite?
Vi bedriver Elite verksamhet med det menat att vi har tuffa scheman som kräver en hel del av deltagarna både i förberende syfte men även under passen. Vi söker inte enbart Elite spelare men namnet valde vi för att visa tyngd i vår verksamhet som vi menar är viktig idag då ishockeyn har blivit mer krävande och mer detaljerad. Vi jobbar hårt med spelarna under campen och därav att vi valt namnet. Spelarna som söker sig till oss är spelare som vill ha lite mer av träningen och förbereda sig inför kommande säsong. 

Spelare från...

Vision

Att vi skall erbjuda spelarna ett komplett program inom ishockey samt hjälpa spelarna med detaljträning. Vi vill hjälpa spelarna att ta nästa kliv i sina karriärer och ge dem verktyg att jobba vidare med.