Om oss

Elite Hockey Camp Sweden.

Vi startade igång vår verksamhet 2014 i Oskarshamn. Där har vi varit i 3 år och bedrivit camper. Sommaren 2017 flyttade vi allt ner till Malmö Isstadion. Första året var en lyckad sommar med massa nya deltagare som valde att besöka oss för att det nu blivit lite smidigare att ta sig till campen i Malmö.  Vi har haft spelare från 16 olika nationer och det är vi riktigt stolta över. Vi jobbar hårt med att utveckla oss för att vi skall vara med och vara ledande inom hockeyn.  Allt för att vi skall ligga i framkant i alla olika moment. JT Physical ( Johan Törnkvist ) är vår gym/fystränare som idag driver egna gym i Jönköpings området. Johan älskar ishockey och är väldigt intresserad av att utveckla våra spelare inom hockeyfys. Sommaren 2020 kommer vi nu att bedriva verksamheten på ny ort och det blir nu Skara och vi kommer att köra vecka 29. Vi kör enbart en vecka för att få lite tryck på platserna och att vi kan fylla veckan och göra bsta planering för de eleverna vi har. Så önskar ni en plats 2020 så tveka inte att boka er plats asap.

Elite?
Vi bedriver Elite verksamhet med det menat att vi har tuffa scheman som kräver en hel del av deltagarna både i förberende syfte men även under passen. Vi söker spelare som vill ha lite extra utöver en "vanlig" sommarhockeyskola. Namnet Elite Hockey Camp Sweden valde vi för att visa tyngd i vår verksamhet som vi menar är viktig idag då ishockeyn har blivit mer krävande och mer detaljerad. Vi jobbar hårt med spelarna under campen och därav att vi valt namnet. Spelarna som söker sig till oss är spelare som vill ha lite mer av träningen och förbereda sig inför kommande säsong som ligger strax efter denna veckan. 

Spelare från...

Vision

Att vi skall erbjuda spelarna ett komplett program inom ishockey samt hjälpa spelarna med detaljträning. Vi vill hjälpa spelarna att ta nästa kliv i sina karriärer och ge dem verktyg att jobba vidare med både på isen men så viktigt av isen såväl.